• Гастроэнтерология в Израиле
 • Гепатология в Израиле
 • гинекология в Израиле
 • гематология в Израиле
 • кардиология в Израиле
 • кардиохирургия в Израиле
 • нейрохирургия в Израиле
 • онкология в Израиле
 • ортопедия в Израиле
 • протезирование в Израиле
 • Ma 2019. Április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma napja van.

  Cégünkről
  “ Lehetőséget kapni megtiszteltetés,
  kihasználni azt karrier,
  s közben embernek maradni,
  az a siker. ”
  Tisztelt Hölgyem, Uram!  Üdvözöljük Önt abból az alkalomból, hogy felgyorsult életünk rohanó hétköznapjaiban néhány percnyi időt szán vállalkozásunk, és az általunk képviselt szolgáltatások megismerésére.

  A TITAN Ingatlan szolgáltatásait azoknak a magánszemélyeknek és cégeknek ajánljuk, akik a kreatívan és igényesen elvégzett hivatalos feladatok mellett közvetlen és személyes kapcsolatot, emberi bánásmódot, figyelmet igényelnek. Az általunk képviselt szakértelem színvonala alapján bátran kijelenthetjük magunkról: nemcsak dolgozunk, mi jól dolgozunk!


  Hitünk szerint minden üzlet mögött ott az ember, akár vevő, akár eladó. Mindkettő bizalmát elnyerni: élethivatásunk.


  Magyar tulajdonban lévő független ügynökségünk 2009-ben alakult. Az ingatlan és média piac területén szerzett tapasztalatunkat kívánjuk kamatoztatni klienseink érdekében.

  Mit képvisel a TITÁN INGATLAN?

  Nem egyszerűen egy ingatlanközvetítő cég vagyunk, amely kedvező áron biztosítja az adás-vételhez szükséges összes körülmény együttállását.
  Úgy gondoljuk, hogy olyan színvonalas és komplex szolgáltatást tudunk nyújtani Önöknek, amelyben a szakértelem, kutatás, magas szintű tervezés és költséghatékony megoldások révén az ingatlanközvetítői munka egy összetett marketingtevékenység szerves részévé válik.


  Küldetésünk, hogy magas színvonalú, innovatív, személyre szabott szolgáltatásokat és megoldásokat kínáljunk üzletfeleink számára.

  Amiben mások vagyunk

  Mindannyian Debrecenben tanultuk meg és gyakoroljuk a szakmát, ezért a helyi viszonyokat, a vásárló közönség sajátosságait is figyelembe vesszük.

  A kommunikációs csatornákat és működésüket napra készen ismerjük, tankönyvi módszerek helyett valóságalapon tervezünk és kivitelezünk. Kapcsolataink alapja a személyes bizalom és az emberi harmónia.


  • Fejlődésünket, sikereinket kizárólag képességeinknek és az utóbbi években felhalmozott tapasztalatok sikeres alkalmazásának köszönhetjük. Gondolkodásunkat ügyfeleink problémáinak megoldása vezérli.
  • Kiemelkedő kreativitásunk mögött pozitív üzleti megoldások állnak.
  • Gyorsak és rugalmasok, ennél fogva hatékonyak vagyunk.
  • Teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk a legalkalmasabb partnerek bevonásával.
  • Áraink versenyképesek, a jelenkori piac elvárásaival arányosak.

  A TITÁN széleskörű tapasztalatokon nyugvó, a hazai szükségleteket kielégítő, komplex megoldásokat nyújtó ügynökség.
  Jellemzőnk a stabilan növekvő ügyfélbázis, ügyfélorientált felfogás, amely tengelyében az egyensúly áll.
  Az első találkozáskor partnereink törekvéseit, jövőképét ismerjük, meg és csak ezután kezdjük az érdemi munkát. Kizárólag olyan megbízásokat fogadunk el és teljesítünk, amiről előtte meggyőződtünk, hogy valóban partnerünk érdekeit szolgálja.


  Hiszünk abban, hogy a kreatív ötlet növeli a profitot, így önmaga is gazdasági jellegű érték.


  Munkamódszerünk más közvetítőkhöz képest sokkal több odafigyelést, idő ráfordítást, szakértelmet igényel.
  Eddigi eredményeink, ügyfeleink visszajelzései is azt igazolták, hogy minőségi emberi kapcsolatok építésével kialakuló ajánlási rendszeren keresztül biztosítható a folyamatos ügyfélellátottság.
  Így a rendszeres bevétel mellett csökkenthető az egységnyi reklámozásra fordítandó költség is.
  További előny, hogy ez a módszer pozitívan hat a velünk együttműködő értékesítőkkel kialakított viszonyra is.
  Mivel ők stabilitást, hosszú távú munkalehetőséget és nem utolsó sorban megélhetést látnak ebben az üzletben, ezért pontosabban, precízebben, szívesebben dolgoznak.
  Természetesen ez a hozzá állás tükröződik vissza, megítélésünkben és eredményeinkben egyaránt.

  Célunk

  Biztosítani ügyfeleink ingatlanbefektetéseinek lehető legjobb megtérülését, átfogó körképet nyújtani, melyet lehetővé tesz egy kiemelkedő minőségű és állandóan naprakész piaci információs rendszer.
  Üzletfeleink egyéni igényeik által meghatározzák azt, hogyan dolgozzunk együtt. A velük kialakított kapcsolat alapköve azonban mindig az elkötelezett és tapasztalt csapat, amely felelős a nyitott és kreatív alapon történő tapasztalat- és szakértelemcsere lebonyolításáért, így az ügyfél számára a lehető legjobb eredményt biztosítja.

   

  A piaci feltételek állandóan változnak, az embereket pedig több hír és információáradat éri, mint eddig valaha. A fogyasztó változatos vásárlási szokásaira és motivációira gyorsan kell reagálni.

  Hazánk felgyorsult viszonyai közt lényeges a versenytársak tevékenységére is figyelmet fordítani. Ezért a rendszeres konkurenciaelemzés mellett, átfogó tudásmenedzsment és tapasztalat birtokában folyamatosan figyelemmel tartjuk a piaci folyamatokat, összegyűjtjük a friss és aktuális információkat, így ezzel is ügyfeleink javát szolgáljuk.

   

  Több év minden tapasztalata, a helyi és nemzetközi trendek ismerete és folyamatos követése, ismereteink, ötvözve munkatársaink ambíciójával egy célt szolgál:

  Az Önök sikerét.

   

  Bízunk benne, hogy honlapunk felkelti érdeklődését szolgáltatásaink iránt, és hamarosan partnereink között üdvözölhetjük!